Kam se vytratily grilovací metody redaktorů ČT???

28. 12. 2021

Kdy se ČT zeptá Fialy na protiústavní poslanecké kluby koaličních slepenců?

Kdy se ho zeptá na milionové dotace, které tekly do jeho neZiskovky za plky o Barmě a na teplé místečko pro svého synáčka v této špinavé díře?

Proč se ho nezeptá na jeho stranického kámoše Novotného z Řeporyjí, který zastává funkci starosty, přestože je několikrát trestně stíhaný a dvakrát odsouzený?

Kdy se ho zeptá na dalšího stranického kolegu Langa, který zůstává rovněž ve funkci starosty, přestože veřejně vybízí k podřezání prezidenta Zemana?

Proč si ČT nepozve budoucího ministra spravedlnosti, profláknutého vrchního mafiána don Pabla Blažka, a nezeptá se ho na jeho trestní stíhání v řadě kauz , které justiční mafie ani nestačila zametat pod koberec?

Bude se ČT ptát Jurečky na jeho obří střet zájmů, když žádal a přijímal dotace, jako ministr zemědělství pro svoji firmu, kterou pak nahonem rychle jakože přepsal na svoji ženu?

Proč si nepozve Stanjuru, který se svým technickým vzděláním bude zcela mimo svůj obor zastávat post ministra financí a nezeptá se ho, jak to bylo, když v roli primátora Opavy získával dotace pro firmu Eskon v níž měl třetinový podíl?

A jak je to podobně jako u Jurečky s jeho náhlým převedením na svou ženu?

Dalších otázek na které by měli občané naší země znát odpověď je na tisíc. A je ticho po pěšině.

Proč ČT tak tiše a trapně našlapuje okolo skutečných grázlů a proč se naopak snaží udělat grázly ze slušných zákonodárců?

A kdy začne ČT a její špiclové pátrat, zda nastupující vládní činitelé mají vůbec vzdělání jakým se honosí a jak je to s jejich diplomovou prací?

Kam se poděla ta hysterie a jakože spravedlivý ryk redaktorů ČT za bezúhonnost všech, kteří mají usednout do vládních křesel?

Nezlobte se na mne, ale pokud je snad stále ještě někdo z občanů naší země přesvědčený o vyváženém férovém a nezávislém zpravodajství naší veřejnoprávní televize, měl by vyhledat lékaře.

Autor: 
Obrázek: sken OVM archiv, vložil: jk
Zdroj: 
Emailem