Takto by, dle mého názoru, měla vypadat kritika, či reakce na ni

13. 1. 2021

Komentář k rozhovoru, viz níže: Takto by, dle mého názoru, měla vypadat kritika, či reakce na ni. Adresná, věcná. Na rozdíl od blafů některých vedoucích funkcionářů, kteří se bojí, aby nenarazili, či si někoho nerozlobili. Děkuji exřediteli, že si stojí za svým a za lidmi, kteří pracovali a nekoukali jen na to, co za práci dostanou. Dotyčný Zetek či Zmetek, z kterépak strany ...... asi je, že se dostal k lizu a hned špiní, aby si udělal jméno?

Rozhovor Deníku s exšéfem Krajské zdravotní Jiřím Novákem zde:

jirka_novak_2.png5. 1. 2021, KV KSČM Ústí nad labem

Exšéf Krajské zdravotní Novák ke kritice: Nikdo nedostal ani korunu zbytečně

Vysoké odměny za nedokončený nákup litoměřické nemocnice. To je jen jeden bod obsáhlé kritiky, se kterou nový předseda představenstva Krajské zdravotní (KZ) Jindřich Zetek seznámil politiky. 

Podle jeho předchůdce Jiřího Nováka se ale na akvizici pracovalo i přes noc a rychle udělalo to, co by jiným trvalo rok. „Naopak, ty odměny byly směšné. Na rozdíl od peněz pro pana Zetka, když mu před lety v KZ zrušili pozici náměstka pro strategii. Vzal si zlatý padák přes milion. Teď se vrátí po tom bordelu, který tam nechal, a špiní nás?“ zlobí se Novák.

Znáte se s panem Zetkem?
Když jsem na podzim 2012 přišel do představenstva KZ, bylo to asi rok po tom, co tam skončil ve vrcholné funkci. Nabídl mi zřejmě to, co i teď novému vedení kraje. Že má zpracovanou analýzu a strategii KZ a že mi to nechá. To bylo moje první a poslední setkání s ním, já nic takového nechtěl.

Celý rozhovor Deníku s exšéfem Krajské zdravotní Jiřím Novákem také zde:

https://usteckykraj.kscm.cz/cs/aktualne/aktuality/rozhovor-deniku-s-exse...

Autor: 
Komentář: autor zas emailem,
Zdroj: 
https://usteckykraj.kscm.cz/