Pavel Štětina, kandidát do Senátu volebního obvodu č. 12 (Strakonice, Písek, Prachatice) podporuje projekt "SVATOTOMÁŠSKÁ MADONKA"

12. 8. 2020

Problémy s početím má dnes každý pátý pár. Zatímco ještě v nedávné době byl problém v naprosté většině případů na straně žen, dnes se poměr začíná vyrovnávat. Kvalita spermií u mužů šla totiž v posledních letech rapidně dolů. Může za to hned několik faktorů.
Na vině může být mutace a poškození DNA, nesprávný životní styl a životospráva, stres dnešní doby, vyšší používání medikamentů, přecházené chřipky a choroby... Tech faktorů je celá řada a je to zejména hektický životní styl, který je dnes více sedavý a stresující, míra znečištění životního prostředí, ve kterém žijeme i více chemicky upravovaná strava.
Tato hrozivá statistika problematiky početí se dá ovlivnit psychikou, mocným čarodějem těla i duše. Pokud vaše mysl uvěří, tak může dojít v organismu k řadě podstatných změn, kdy se tělo zregeneruje.
Myšlenka navrácení madonky na své původní místo v pojetí bohorodičky, která je popsána v příspěvku Vítkova hrádku je něco, co nemohu nechat bez povšimnutí. Tuto akci budu podporovat do konečné fáze realizace!
https://www.facebook.com/photo?fbid=340052544044434&set=a.103404927709198

madona.jpg

Autor: 
Pavel Štětina, kandidát senátorských voleb obvodu č. 12 (Strakonice, Písek, Prachatice)
Zdroj: 
fb