Zakázaný článek: Vakcína Sputnik V pro globální spolupráci proti pandemii

11. 8. 2020

Tento názorový článek, který vypráví příběh o vytvoření ruské vakcíny proti covidu-19 a zdůrazňuje ochotu Ruska spolupracovat s mezinárodní komunitou, byl odmítnut všemi předními západními médii.

My se jej proto rozhodli zveřejnit takový, jaký je, abychom sdíleli naše názory s mezinárodním publikem a zrušili blokádu pozitivních informací o vakcíně. Věříme, že tyto informace jsou rozhodující pro mezinárodní úsilí v boji proti největší výzvě na světě, a chtěli bychom, aby čtenáři sami rozhodli, proč byl tento článek odmítnut.

Tento článek mohou publikovat všechna média, pokud zjistí, že je užitečné představit čtenářům historii a některá fakta o první registrované vakcíně proti covidu-19 na světě. RDIF také spustila webovou stránku www.sputnikvaccine.com, která poskytuje přesné a aktuální informace o vakcíně.

Celý článek zde: https://cz.sputniknews.com/nazory/2020081112344701-zakazany-clanek-vakcina-sputnik-v-pro-globalni-spolupraci-proti-pandemii/

Vložil: jk