Spolupráce nejen evropských pokrových sil pro lepší Evropu, mír a důstojný život je volbami na pořadu dne

22. 5. 2019

Na předvolební kampaň KSČM a výsledky voleb se upírají zraky mnoha občanů, analytiků a mediálních komentátorů. Mnozí z nich ve výstupech překvapují a často publikují protikladná fakta podle lidového rčení „Koho chleba jíš, toho píseň zpívej“.  Víme o která média jde a lidové rčení doplním, že přání je otcem myšlenky. Některé se přímo i nepřímo zapojují do předvolební kampaně, byť jejich výstupy jsou velmi často v rozporu se zjištěnou realitou.  

Mnohá internetová a papírová média favorizují toho či onoho. Jak se také vyjádřila v neformálním rozhovoru jihočeská kandidátka Anna Vaculíková. Pro nás nejsou průzkumy ve fázi předvolební kampaně podstatné. Vše bereme s rezervou a hlavně se soustřeďujeme na konkrétní práci. Jisté je, že požadujeme v EU změny a alternativy předkládáme v diskusích a rozhovorech občanům.  

„Nenechme to tak“ Vždy je alternativa a tou je

KSČM s volebním číslem 9.

KSČM je alternativou vždy. Optimální a nejpřijatelnější alternativou je volba volebního lístku KSČM s číslem 9. Dáváme na výběr, máme starší zkušené i mladé odvážné. Máme kandidáty všech generací. Určitě mě mnozí opraví, ale to je to, oč tu běží. Vybereme tedy ty nejlepší. Spolupráce nejen evropských pokrových sil pro lepší Evropu, pro mír a důstojný život je volbami na pořadu dne! 

cb_stafeta_2019_012.jpg

Autor: 
+ foto: jk
Zdroj: 
Vlastní