Americkým generálům se rozsvítilo: Naučili se počítat a zjistili, že Putin neblufuje...

4. 3. 2019

Nové dohody?

Stejně jako O'Shaughnessy i generál Hyten naznačil, že americká dominance je minulostí. Rovněž se mu nelíbí, že Rusko neinformovalo USA o tom, jaké nové zbraně vyvíjí. Smlouva mezi Ruskem a USA o jaderných raketách však neukládá povinnost informovat o nových typech zbraní. Ani Američané neinformují Rusko o tom, jaké zbraně vyvíjejí. To, že Rusové předčili Američany o generaci, je problém Američanů.

Nové ruské zbraně neporušují žádné dohody. Nicméně jde o zcela novou generaci zbraní - takových, jaké ještě Američané nezačali ani vyvíjet. USA má velké ekonomické problémy a podle odborníků ztrácí v tomto ohledu za Ruskem 10 let. A to znamená opravdu velkou potíž. Podle více analytiků budeme brzy pravděpodobně svědky přeformátování celého systému mezinárodních dohod týkajících se zbraní hromadného ničení.

Zchlazení horkých hlav některých amerických generálů a politiků je pak v zájmu nás všech. Celý článek redakce Protiproudu zde:

Autor: 
Radakce Protiproud
Zdroj: 
http://www.protiproud.cz/politika/4301-americkym-generalum-se-rozsvitilo-naucili-se-pocitat-a-zjistili-ze-putin-neblufuje-procitnuti-do-strategicke-hrozby-budou-nove-dohody-ctvrt-hodiny-na-zniceni-mest-deset-let-zpozdeni-a-poradny-problem-na-krku.htm