Hnutí SPD Tomio Okamury se odkopalo 12 dní po volbách! Zrazuje své voliče

3. 11. 2017

V České televizi v pořadu Události, komentáře provedl místopředseda SPD Radim Fiala něco, co lze nazvat rituální politickou sebevraždou. Radim Fiala, druhý muž v hnutí, v přímém přenosu ČT odmítl, že by SPD kdykoliv prosazovala referendum o vystoupení z NATO, dále uvedl, že SPD nebude v žádném případě vyvolávat referendum o vystoupení z NATO a pokud by referendum bylo přece jenom vypsáno, a to je největší šok, vedení SPD nedoporučí svým voličům, aby hlasovali pro vystoupení z NATO.

Vedení SPD nedoporučí svým voličům, aby hlasovali pro vystoupení z NATO

Unitř SPD se již zbavují lidí, kteří mají negativní postoje k NATO, aby nyní po volbách nedělali SPD problémy a nevolali po referendu o vystoupení z NATO. Jak je vidět voláním po referendech všeho druhu vzbudil Tomio Okamura ve voličích jen plané očekávání, které nehodlá splnit. Celý článek v AE News zde:

Na svém facebookovém profilu Tomio Okamur volá v roce 2015 po referendu o vystoupení z  NATO, přičemž změnu názoru zapomněl před volbami občanům sdělit.  O dva roky později má jeho kolega Radim Fiala úplně jiné názory na NATO. Copak se asi změnilo? Video zde:

Perex: jk
https://aeronet.cz/, https://www.facebook.com/tomio.cz/videos/1115092945168186/